SecuPlus LAPTOPSAVER CLASSIC

0 Review(s)

€14,95

01001KD

Nieuw product

11 op voorraad

Helpt diefstal van laptop- en desktop computers tegen te gaan Met een LaptopSaver Classic legt u in een handomdraai alles vast wat voorzien is van een ingebouwd Kensington slotgaatje zoals; notebooks, beamers, beeldschermen en heel veel desktop computers. 

Vraag een vrijblijvend offerte aan!
Hp Desktop
Tel: +31850203750
offerte@hpdesktop.nl
verkoop@hpdesktop.nl

Meer details

De aangehechte 2m lange veiligheidskabel is voorzien van een handige lus die installatie net zo eenvoudig maakt als het op slot zetten van een fiets.

Sleutels heeft u er niet voor nodig, onze laptop sloten vergrendelt u in één simpele beweging (just click & close).  Onderweg, overdag op school of gewoon op kantoor; een laptop mag nooit ergens los blijven liggen. De gelegenheid schept de dief!

Leverbaar met masterkey

Standaard wordt LaptopSaver Classic geleverd met verschillende sleutels. Wanneer u een groot aantal laptops wilt gaan beveiligen dan kan het verstandig zijn te kiezen voor een masterkey systeem (let op! alleen mogelijk vanaf 25 stuks). De prijs is welliswaar iets hoger dan een standaard slot, maar u houdt altijd toegang tot de sloten die u in uw bezit heeft (ook als iemand de sleutels van een van de slotjes verliest).

Inhoud LaptopSaver Classic

  • (1) 2m kabel met lus en laptopslot
  • (2) sleutels
  • (1) kabelbinder
  • (1) gebruiksinstructie

Sluitsysteem

  • KD - sloten met verschillende sleutelnummers
  • MK - alle sloten hebben een verschillend sleutelnummer, maar zijn ook te openen met een masterkey (meegeleverd)

Write a review

30 products in category:

Vergelijk