Wie zijn wij?
HP Desktop is onderdeel van Maas Computers. Maas Computers is een leveranciers op het gebied van REFURBISHED en jong gebruikte A merk Computers. Door onze jarenlagen ervaring in de computermarkt kunnen wij meest gangbare producten op de markt zetten. Maas Computers kan zowel op kwaliteit niveau als op prijs niveau concurrerende prijzen aanbieden. Duurzaamheid vormt vanaf het begin al de kern van ons bedrijf. Wij bieden Refurbished apparatuur aan met daaropvolgende renovatie volgens de principes van de efficiënte circulaire economie. Duurzaamheid is een continu proces voor ons en we breiden onze inzet voortdurend uit in dit gebied.

Circuleren-Economie
Bedrijfspc's, smartphones en servers genereren tonnen broeikasgasemissies, waarbij het merendeel van die CO₂ tijdens de productie wordt uitgestoten. Daarom biedt Maas Computers al meer dan 5 jaar end-of-life-services aan die gebaseerd zijn op de professionele reconditionering en het duurzame hergebruik van gebruikte IT assets, in overeenstemming met de beginselen van de circulaire economie. Met End-of-live recycling gaan wij nu een stap verder. Onze klanten kunnen de gebruikte Refurbished IT assets aan de einde van End-of-live, de assets door ons milieu vriendelijke wijzen laten recyclen. Door deze IT assets te recyclen kunnen onze klanten hun bijdragen leveren aan Circuleren-economie.

Klanten en investeerders vragen al lang om duurzame oplossingen, en wat vroeger misschien een bijkomstigheid was, zoals klimaat neutrale bedrijfspraktijken of groene IT, is nu vaak van cruciaal belang voor het succes van een onderneming. Milieuzorg is een bedrijfsdoelstelling geworden, en duurzaam inkopen een morele verplichting. Duurzaamheid en het tegengaan van klimaatverandering zijn een must geworden voor bedrijven - vanuit ecologisch, sociaal en commercieel oogpunt. Met Refurbished IT Assets kunnen onze klanten niet alleen hun imago verbeteren door middel van CO₂-neutrale IT-financiering, maar ook een werkelijk positieve en transparante bijdrage leveren aan hun ecologische voetafdruk. In het kader hiervan heeft Maas Computers ervoor gekozen om 3 jaar standaard garantie aan te bieden over de Refurbished IT Assets. Kies voor een refurbished IT en lever je bijdrage aan Circuleren-economie.

Maas Computers richt zich zowel op particulieren, bedrijven en overheidsinstanties. Steeds meer wedeverkopers en resellers sluiten zich bij Maas Computers Resellers-Program. Onze klanten kunnen online gemakkelijk hun gewenste systeem samenstellen, bestellen of een offerte aanvragen. Tevredenheid van onze klanten vinden wij zeer belangrijk en staan wij dagelijks klaar om onze klanten te voorzien van maximale service en een deskundig advies.

Wat bieden wij u aan?
Gegarandeerd Top kwaliteit zoals men gewend is bij HP systemen.
Wij leveren een breed Refurbished IT Assets van HP Z Serie Workstations, EliteBooks, Elite/Pro Desks, ZBooks, Monitoren en veel meer.

Welke Garanties bieden wij u aan?
De Refurbished IT Assets worden bij Maas Computers uitgebreid en procesmatig gecontroleerd. De systemen voldoen aan alle technische kwaliteit eïssen die u gewend bent bij een nieuwe systeem. De Refurbished assets hebben vergelijkbare specificaties als een nieuw systeem, maar zijn tot wel 70 procent voordeliger. Bespaar uw budget en de milieu, koop een Refurbished IT Assets, wij garanderen topkwaliteit en een forse besparing. Op al onze systemen (Workstations, Desktops, Notebooks en Servers) bieden wij standaard 3 jaar hardware garantie.

Voor de zakelijke klanten bieden wij de volgende mogelijkheden:

 • Accountmanager voor al uw vragen en offerte aanvragen.
 • Kopen op rekening voor bepaalde bedrijven.
 • Snelle garantie afhandeling.
 • Resellers prijzen

Voor de consumenten bieden wij de volgende mogelijkheden:

 • De beste kwaliteit Refurbished (HP) workstation, desktop en notebooks.
 • Snelle online service.
 • 14 dagen bedenktijd.
 • Volledige garantie op alle producten (Garantie minimaal 1 jaar tot 3 jaar op bepaalde modellen!)


24/7 online offerte optie

Bij Maas Computers kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week online offertes aanvragen.

De offertes worden bijna altijd binnen enkele uren beantwoord

Wil je snel en eenvoudig een offerte aanvragen? Dan bent u bij ons op een goede adres.
Wij nemen uw zorg over het uitzoeken en het configureren van het systemen.

Voordellen van online vrijblijvende offerte:

 • Snel en eenvoudig
 • Tijd besparend
 • Gegarandeerd respons binnen 4 uur
 • Geheel vrijblijvend
 • Levering binnen 7 dagen
 • Prijs onderhandelbaar
 • Deskundig advies en behoefte inventarisatie

Plaats uw producten in offerte winkelmaandje, vraag vervolgens eenvoudig een offerte aan.

Bovenaan de website kunt u de offerte aanvraag indienen, waarna wij z.s.m. contact met u opnemen.

Kunt u uw offerteaanvraag niet in een formulier kwijt? Stuur uw vraag dan naar offerte@maascomputers.nl / verkoop@maascomputers.nl of neem telefonisch contact met ons op: Tel: +31850203750

Eigen systeem configureren
Bij Maas Computers kunt u uw system/workstation zelf samenstellen/configureren.
Wij hebben zo goed als bij alle type systemen optie voor upgrade of downgrade, zo kunt u uw systeem optimaal uitrusten met uw gewenste samenstelling.
De samengestelde systeem kunt u direct bestellen of via offerte optie advies en of scherpe prijs aanvragen. Wees vrij om gebruik te maken van deze optie, bij vragen kunt u gerust met ons contact opnemen.


Vergelijk