Offertes 0 Product Producten (leeg)

Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Grote bestellingen worden door Postnl Cargo bezorgd. Voor meer informatie over de pallet zendingen, kunt u de vraag richten aan onze verkoopafdeling verkoop@hpdesktop.nl

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Zodra uw bestelling verzonden is sturen wij u een tracking nummer van onze verzendservice waarmee u de bestelling kunt volgen. Daar vindt u de meest actuele informatie. Houd er rekening mee dat het soms 24 uur kan duren na ontvangst van uw tracking nummer voordat uw verzenddetails zichtbaar zijn. Om de online tracking te bekijken, heeft u 3 mogelijkheden:

  • Als uw bestelling verzonden is ontvangt u per email een link met uw trackingnummer van onze verzendservice.
  • Als u een geregistreerde klant bent kunt u ook terecht bij uw Bestelling Geschiedenis onder Mijn account. Ga naar de bestelgeschiedenis en klik op details. Onder de bestelling overzicht kunt u uw trackingnummer terug vinden.
  • Als u niet een geregistreerde klant bent, kunt u het beste per email contact opnemen met onze verkoopafdeling met de vraag over uw zending. Onze verkoopafdeling zal ervoor zorgen dat u meer informatie ontvangt over de status van de zending.

Retourzendingen

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop of er is een verkeerde product geleverd, dan kunt u een retour nummer aanvragen (RMA). De RMA aanvraag dient binnen 14 dagen na het ontvangst, bij ons binnen te zijn. Nadat u een goedkeuring van retour heeft ontvangen, kunt u de zending in z’n compleetheid retourneren. Voor het terug sturen, ontvangt u van ons een Retour lebel of zullen wij het door u gemaakte verzendkosten van de originele order restituerenvan. De kosten voor het retourneren zijn voor de rekening van de klant, tenzij het een beschadigd item betreft. Reactie vanuit High and Products Desktop kan soms 1 dag in beslag nemen, voordat u een reactie ontvangt op uw RMA aanvraag.

Let op! zakkelijke aankopen zijn uitgesloten van afkoelingsperiode.