HP EliteDisplay E232 IPS 23" Zwart Full HD Matt

0 Review(s)

€65,00

-€30,00

€95,00

M1N98AA

Refurbished

47 op voorraad

HP EliteDisplay E232 IPS 23" Zwart Full HD Matt refurbished

Garantie: 24 maanden

Vraag een vrijblijvend offerte aan!

Hp Desktop
Tel: +31850203750
offerte@hpdesktop.nl
verkoop@hpdesktop.nl

Meer details

Productbeschrijving

Werk slim en ontspannen op de HP EliteDisplay E232 23-inch (58,4-cm) monitor met een groot Full-HD IPS-scherm, presentatiekenmerken van Elite-klasse en ergonomische instelmogelijkheden.

Maak elk detail zichtbaar.
- Voer al uw projecten uit in een scherpe Full-HD resolutie en werk gemakkelijk samen met collega's overal in de kamer dankzij IPS-technologie met inkijkhoeken van 178 graden. Het grote 23-inch (58,4-cm) diagonale scherm biedt voldoende ruimte voor uw geopende applicaties.

Handige aansluitmogelijkheden.
- Sluit de pc of het device van uw keuze aan op de HDMI-, DisplayPort-, VGA- of USB-ingang. Plaats vaakgebruikte apparaten waar ze nodig zijn en gebruik de USB-aansluitingen op het scherm.
- Bevestig uw HP Desktop Mini, HP Chromebox of geselecteerde HP Thin Client direct achter het scherm. Een geïntegreerde voeding en kabelbeheerfuncties zorgen voor een opgeruimde werkplek.
- Met de HP Display Assistant-software kunt u het scherm geheel naar eigen wens indelen.
- Creëer een complete oplossing met HP accessoires.3 Gebruik de HP luidsprekerbalk voor geluid, de HP arm voor één monitor als u geen scherm op uw bureau wilt of een HP USB grafische adapter voor configuraties met meer monitoren. Werk zonder standaard met het voetloze model.

Write a review

30 products in category:

Vergelijk